Saramura de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 31 Mai 2013 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 2-3 rosii
  • un ardei iute
  • 5 catei de usturoi
  • 6 ardei copti (capia rosii)
  • condimente: foi de dafin, piper, sare, busuioc dupa gust si putin cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

Pulpele le coacem pe gratar (eu nu am avut posibilitatea, asa ca le-am fript pe tava). Separat, pregatim saramura: intr-o oala cu apa adugam condimentele, rosiile, ardeiul iute si usturoiul tocate/feliate. Cand da in clocot adaugam ardeii copti si pulpele fripte, si, lasam sa fiarba impreuna 10-15 minute. Se serveste cu mamaliguta si ardei iute. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

31.05.2013, 20:02

Ce grozava trebuie sa fie!

Rocsi 1

31.05.2013, 21:12

Cred ca e o super bunatate

Dya Daniela Andrei 1

31.05.2013, 22:13

Daca puiul e facut pe gratar, e mult mai bun!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui